Hey!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze groep scouts.
 
Wij zijn een groep jongens en meiden tussen de 11 en de 15 jaar oud.
Onze opkomst is op zaterdagmiddag van 13:00 tot 16:00 en maken er dan één groot feestje van.
 
Tijdens onze opkomsten leren we hoe we hout moeten hakken, vuur moeten maken en hoe we koken op een kampvuurtje, maar we doen ook meer dan dit.
Zo gaan we elk jaar meerdere keren op kamp en werken we bij de opkomsten met verschillende 'gebieden'. Als we meerdere opkomsten over één 'gebied' hebben gehad, krijgen wij hiervoor een insigne. Zo zijn wij ook wel eens creatief bezig of lopen we wandeltochten. 
 
Bij de scouts krijgen we iets meer verantwoordelijkheden dan de welpen, maar dat is logisch want die zijn ook jonger dan ons. Zo mogen wij voor het zomerkamp meedenken in wat we gaan eten 's avonds en maken we samen met de leiding een lijst van al het materiaal wat mee gaat op kamp. De kampen zijn altijd super gezellig en hier kijkt iedereen naar uit, al is slapen in een tent bij het eerste kamp best spannend, maar dat went vanzelf.
 
Ben je nou nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer komen kijken?
Bij onze groep mag je de eerste 3x gratis (en vrijblijvend) komen kijken, zodat je er achter kan komen dat scouting echt voor iedereen leuk is! 
 
Als je via het menu naar contact gaat, op de scouts klikt en vervolgens op de naam van onze teamleider, dan wordt het nummer van hem zichtbaar en kan er contact gezocht worden met ons, maar het mag natuurlijk ook via het contactformulier.
 
Hopelijk tot snel!